Na pewno nie polędwica, jakiś udziec bym obstawiał Tak jak myślałem, opis ze strony producenta Tatar to obok Carpaccio jedna z przekąsek Beef Master przygotowana specjalnie z myślą o smakoszach nieprzetworzonej wołowiny. Opakowanie zawiera 200-gramową porcję odpowiednio zmielonego i delikatnie przyprawionego mięsa z udźca wołowego. Podawany z [...]
Czy tatar wołowy to słabej jakości mięso? Zastanawiam się z powodu cen w beef master , 200g tataru kosztuje 6zł a 100g steka lub polędwicy 8-10zł. I jeszcze czy przecier pomidorowy możemy "zaliczyć" jako warzywa w posiłku?
W lidlu(przynajmniej moim) jest tatar, stek z antrykota/rostbefu, mielone i polędwica wołowa. Wszystko Beef master. Nie ma stejków t-bone, a na nie się już troche czaje też. W Selgrosie podobno jest cały asortyment, ale nie chce mi się jechać przez całe miasto dla jednego produktu. Zmieniony przez - PakerZbreslau w dniu 2013-10-31 15:03:01
te hambuksy z beef master... padaka %-) zmielone wszystko, zapewne MOM czyli jakieś chrząstki, skórki, tłuszcz, doprawione i uformowane. pod widelcem zachowują się gumowa opona %-) jak ktoś jeszcze nie jadł, to nie polecam kupować większej ilości pomimo promocji \-)
[...] wieprzowe do pieczenia lub na gulasz 8,90/kg żeberka ekstramięsne 8,95/kg boczek wieprzowy 9,59/kg mięso wołowe do pieczenia lub na gulasz 20,99/kg ser gouda 12,50/kg ser sokół 15,90/kg tatar wołowy beef master 200g 4,95 serek wiejski OSM Koło 200g 1,49 turek brie i camembert 2,99 woda muszynka 1,5 l 0,95 pieczarki 4,99/kg papryka biała 2,99/kg
Burgery wołowe z Beef Master'a. Jedyne 8 zł za 400g 100% wołowiny ;-) https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/t1.0-9/10525689_506353172844667_2771634602271419779_n.jpg https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10550856_506353196177998_4600335505890080554_n.jpg Apetyczne Zachary :-) Też czasem takie robię. Jak mam czita [...]
Testowałem dzisiaj polędwice z Beef Master i przyznam że szału nie ma ;) Kupowałem polędwice świeżą, w sensie nie paczkowaną i w rękach się rozlatywała, taka była mięciutka, tutaj był lekka guma ale to może przez to że mam problemy z zębami i dziąsłami ;) Zostaje mi chyba tylko kurczak bo na wołowinę to bym z torbami poszedł :D
100kg x2 ?? w tym wieku i z tym stażem, troche słabo... Dopie*dol ciężaru i beef master! Pochwal się swoimi wynikami, o ile ćwiczysz w ogóle. Będę banował za śmiecenie w tematach. Jak na tą wagę siła jest duża, czas żeby zaczęła się przekładać na masę mięśniową. Zmieniony przez - Hubert81 w dniu 2012-12-26 11:12:38